Är det första gången du använder IPTV?

Oroa dig inte för något, vår tjänst är kompatibel med alla enheter och applikationer, och vårt team kommer att ge dig fullständig support steg för steg tills IPTV-tjänsten är aktiverad.

Varför välja oss istället för andra?

Detta är en lyxig tjänst och kan inte jämföras med andra. Om du letar efter premiumkvalitet har du kommit till rätt ställe. Vi är stolta över att vara de bästa i branschen. Marknaden är full av falska tjänsteleverantörer, så var försiktig med vilka du väljer. Riskera inte att missa vår ovärderliga innehåll med en oslagbar kvalitet.

Vad händer efter betalningen?

Direkt efter att betalningen har genomförts kommer du att få ett e-postmeddelande med inloggningsuppgifter och även en steg-för-steg-videohandledning för aktivering. Om du har några frågor eller funderingar, kontakta våra agenter direkt och vi kommer att ge dig stöd via livechatten.

Hur lång tid tar det att få min IPTV-data?

Vårt team arbetar hårt för att tillfredsställa varje kund. Du kommer att få inloggningsuppgifterna till din IPTV inom maximalt 30 minuter. Om du inte hör något från oss efter 30 minuter, kontakta oss via livechatten eller e-post, så kommer vi att ge dig omedelbar support.

Kan jag dela mitt konto med andra personer?

Nej, att dela konton är inte tillåtet. Varje prenumeration är endast giltig för en enhet, och att dela ditt konto bryter mot våra användarvillkor.

Erbjuder ni en gratis prov?

Nej, men vi erbjuder en 24-timmars provperiod för endast 1,99 $ för nya kunder. Detta låter dig prova vår tjänst innan du åtar dig en prenumeration.

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Vi accepterar olika betalningsmetoder, inklusive kreditkort, PayPal och kryptovalutor.

Vad är er återbetalningspolicy?

Vi erbjuder en återbetalningspolicy på 14 dagar. Om du inte är nöjd med vår tjänst inom de första 14 dagarna av din prenumeration kan du begära en full återbetalning.

Hur får jag support?

Du kan kontakta vårt kundsupportteam via e-post eller genom WhatsApp. Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Hur lång tid innan jag kan använda tjänsten?

Vi aktiverar alla nya konton inom 30 minuter till 6 timmar efter att fakturan har betalats.